TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

EXPEDIERE MARFURI REGIM GRUPAJ

TST TOTAL SPEDITION TRANSPORT

EXPEDIERE MARFURI REGIM GRUPAJ

GRUPAJ

Expedieri de mărfuri in regim de grupaj către și din țările europene, ideale pentru loturi mici de mărfuri care trebuie să ajungă la destinație în deplină siguranță.

Transport in regim de grupaj

Serviciile in regim de grupaj constă în gruparea unor incărcături mici de la diferiți expeditori aflați in aceeași țară, intr-un singur vehicul, și expediate către diferiți destinatari dintr-o altă țară. Destinația poate fi una singură sau pot exista destinatari diferiți.

Expedierile in regim de grupaj sunt, prin urmare, o soluție ideală pentru transportul unei cantități limitate de mărfuri in cazul in care nu se dorește încărcarea completă al unui camion.

Expedieri internaționale in regim de grupaj

Dacă trebuie să expediați cantități mici de mărfuri către Europa, transporturile internaționale in regim de grupaj sunt soluția potrivită pentru a avea flexibilitate maximă și pentru a economisi costurile de transport. Întrucât acesta este un tip de transport care formează unitățile de incărcătură care vor fi expediate în aceeași țară străină, implică o gestionare mai complexă și mai delicată față de o încărcare completă.

Gruparea mărfurilor într-un singur lot prin grupaj internațional necesită respectarea unor dispoziții specifice, cu o gestionare specială a documentelor. Crescând manipularea mărfurilor, crește și posibilitatea apariției erorilor sau întârzierilor, care trebuie prevenită cu atenție. În cele din urmă, traseele trebuie studiate cu atenție pentru a optimiza timpii și a minimiza riscurile de așteptare.

Din aceste motive este foarte important să ne bazăm pe un expeditor internațional cu experiență, cum ar fi TST, care are o experiență vasta în sector și o cunoaștere aprofundată a piețelor de referință, in care operează în colaborare cu corespondenți calificați.
TRANSPORT INTERNATIONAL si NATIONAL
Aveti nevoie de un transport international marfa

TST Total Spedition Transport

TRANSPORTURI NATIONALE SI INTERNATIONALE
CONTACT

Sediu

Adresa

410603 Oradea (BH) România
Str. General Gheorghe Mardarescu, nr.23
bookmarkcrosslist