TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

TRANSPORT ÎNCĂRCĂTURĂ COMPLETĂ

TST TOTAL SPEDITION TRANSPORT

TRANSPORT ÎNCĂRCĂTURĂ COMPLETĂ

ÎNCĂRCĂTURĂ COMPLETĂ

Transporturi de marfă cu încărcătură completă cu serviciu din ușă în ușă pentru orice încărcătură nefrigorifică între țările europene.

Transporturi în Europa

Transportul încărcăturilor complete (FTL - Full Truck Transport) constă în utilizarea de către client a unui întreg camion pentru a transporta marfa direct, către un singur destinatar. Vehiculul este inchiriat integral pentru livrarea către un singur destinatar. Absența opririlor intermediare și manipularea redusă a mărfurilor face ca transporturile incărcate complete să fie foarte directe, rapide și sigure.

Serviciul de transport Full Truck este o soluție convenabilă atunci când trebuie să trimiteți mărfuri dintr-un singur depozit de încărcare la un singur punct de livrare, deoarece vă permite să reduceți costurile și să optimizați timpii, evitând opriri, devieri sau așteptări inutile. Cu sprijinul unui expeditor internațional cu experiență, cum ar fi TST, veți putea evalua dacă există condițiile pentru a recurge la transportul cu încărcare completă pentru marfa dvs.
TRANSPORT INTERNATIONAL si NATIONAL
Aveti nevoie de un transport international marfa

TST Total Spedition Transport

TRANSPORTURI NATIONALE SI INTERNATIONALE
CONTACT

Sediu

Adresa

410603 Oradea (BH) România
Str. General Gheorghe Mardarescu, nr.23
bookmarkcrosslist